Pravila
Dobitnici 2019.
 

Tombola 2020. - Pravila

 


Pravila

 PRAVILA IGRE NA SREĆU – JEDNOKRATNE TOMBOLE

 

1. PD „Zametske maškare i zvončari“ priređuju igru na sreću u svrhu prikupljanja sredstava za odvijanje vlastite djelatnosti.

2. Igra na sreću pod nazivom „Pusna tombola Zametskeh maškar i zvončari“ traje u razdoblju od 25. siječnja do 24. veljače 2020. godine.

3. Igra se sastoji od promocije zgoditaka na karnevalskim zabavama u Primorsko-goranskoj, Istarskoj i Ličko-senjskoj županiji kojom prigodom će se prodavati srećke – lutrijski brojevi.

4. Pojedinac ili grupa građana sudjeluju u igri na sreću kupnjom najmanje jedne srećke – lutrijskog broja.

5. Srećka – lutrijski broj se može kupiti u razdoblju od 25. siječnja do  24. veljače 2020. godine

6. Srećke će se tiskati u emisiji od 7500 komada, a cijena jedne srećke iznosi 10 kuna. Ukupna vrijednost emisije iznosi 75.000 kuna.

7. Dobitke i visinu nagradnog fonda utvrdit će Pusni odbor PD „Zametske maškare i zvončari“,  a njihova financijska vrijednost iznosi najmanje 20.000 kuna.

8. Srećka izgleda kao višebojni tiket dužine 16 i širine 6 cm, a sastoji se od dva međusobno perforirana dijela:

·        prvi dio ostaje u bloku i koristi se za izvlačenje nagrada, a drugi se uručuje kupcu nakon uplate cijene

·        na prednjoj strani i poleđini srećke otisnuti su logotipi sponzora koji su omogućili održavanje igre na sreću

·        svaka srećka nosi broj istovjetan na oba dijela srećke

9. Dobitci se izvlače javno na svečanosti paljenja Pusta 26. veljače 2020. godine na način da se djelovi srećaka koje je organizator zadržao prilikom prodaje izvlače iz prozirne kutije. Srećke izvlače prisutni gosti u prisutstvu tročlane komisije. Javno, uz pomoć razglasa, čitaju se brojevi izvučenih srećaka koji znače dobitak jednog od zgoditaka po redu od najmanje vrijednog do glavnog zgoditka. Nadzor nad izvlačenjem obavlja javni bilježnik. Pri izvlačenju zgoditaka vodi se zapisnik o tijeku izvlačenja te utvrđivanju zgoditaka.

10. Pojedine vrijednosti dobitaka utvrđuju se ugovorima o sponzorstvu ili računima za kupljenu robu. Rezultati igre se objavljuju  u dnevnom tisku „Novi list“  i na internetskoj stranici PD „Zametske maškar i zvončari“ ili  www.zmiz.hr

11. Dobitci igre na sreću preuzimaju se u prostorijama PD „Zametske maškare i zvončari“ na adresi Rijeka, Obitelji Sušanj 2, u roku od 15 dana od dana izvlačenja.

12. Sudionici u igri obavještavaju se o pravilima igre temeljem objavljivanja teksta „Pravila“ na internetskoj adresi www.zmiz.hr

13. U slučaju otkazivanja izvlačenja sudionici će biti obavješteni putem dnevnog tiska „Novi list“, a uz predočenje srećke bit će im izvršen povrat novca

14. Pravila igre na sreću stupaju na snagu 25. siječnja 2020. godine, danom početka prodaje srećaka i ne mogu se mijenjati tijekom prodaje srećaka pa sve do dana izvlačenja zgoditaka.